Facebook Bedrijfspagina

Een eigen Facebook bedrijfspagina – gratis handleiding!

Iedereen met een eigen winkel adviseren wij een Facebook bedrijfspagina aan te maken (Pages). Waarom? Omdat het eenvoudig is maar vooral omdat je doelgroep ook op Facebook zit. Facebook is de plek waar je meer van jezelf kunt laten zien en biedt tevens de mogelijkheid om direct met je klanten in contact te treden.

Wist je bijvoorbeeld succesvolle bedrijfspagina’s van winkeliers soms meer bezoekers trekken dan hun website?

Het mooie is – of je nu een grote of kleine winkel hebt, 1 winkel of 20 winkels – Facebook Pages geeft je de tools in handen om jezelf op een originele/betrouwbare/speelse/coole of in ieder geval geheel eigen wijze te presenteren. Oftewel, je bedrijfspagina kan een verlengstuk van je winkel zijn die exact jouw doelgroep aanspreekt!

Wat moet ik nu doen?

Wij adviseren: ga direct aan de slag – wij vertellen je wel hoe. ‘Like’ Euretco Online en download gratis de white paper, waarin wij dieper ingaan op Facebook Pages.

Ga naar Euretco Online op Facebook en aan de rechterkant van de pagina kun je op het icoontje klikken ‘Facebook Handleiding’.

Indien gewenst kunnen wij ook jouw bedrijfspagina op Facebook inrichten. Mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via online@euretco.com.

 

SUCCES!

 

Gepubliceerd door:
Raymond Bruijniks "Praat met je klanten, ook online..." Raymond Bruijniks: Social Media Specialist en daarnaast volgt hij de online ontwikkelingen in de retail op de voet
Reageer op dit bericht