Euretco Online heeft voor Jan Luppes interieurs een webshop gemaakt

Eerste Fashion en Wonen webshops live!

Deze maand zijn zowel de eerste Fashion webshops live gegaan van het Euretco E-commerce Platform als de  webshops van ‘Het Origineel’ Wonen. Op de onderstaande links kun je een aantal shops bekijken. Zoals je al direct kunt zien variëren deze shops in look en feel volledig van elkaar. Dit is het unieke van dit E-commerce model, namelijk dat iedere ondernemer zijn eigen identiteit behoudt maar aan de achterkant gebruik maakt van dezelfde productdatabank en voorraad. Kortom samenwerking en efficiency aan de achterkant maar met behoud van eigen lokale marketing positionering van de zelfstandige ondernemer aan de voorkant!

 

Fashion Webshops

 
 
 
webshop van Westen
 webshop Brandhof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komende weken zullen er nog velen volgen en zal ook dagelijks de getoonde artikelen worden uitgebreid.
 

Wonen Webshops

Afgelopen zomer zijn vanuit ditzelfde E-commerce platform ook al de eerste wonen-webshops met speciale ‘offerte-module’ live gegaan: Bekijk hier de Van Oort Webshop en Bekijk hier de webshop van Jan Luppes Interieurs! Het grote verschil met de webshops van Fashion is dat er niet gewerkt wordt met een centrale voorraad. Bij Wonen zijn de webshops veel meer gericht op het voorzien in een volledig oriëntatiekanaal voor de consument binnen een verkoopgerichte omgeving.Wij zijn benieuwd naar jullie eerste reacties!

 
Het  Online Team
 
Gepubliceerd door:
Raymond Bruijniks "Praat met je klanten, ook online..." Raymond Bruijniks: Social Media Specialist en daarnaast volgt hij de online ontwikkelingen in de retail op de voet
Reageer op dit bericht