Een nieuwe website met Euretco Online!

Een nieuwe website met Euretco Online

Uit de Website Scan, uitgevoerd door Euretco Online, blijkt dat veel websites van onze aangesloten ondernemers zijn verouderd en niet voldoen aan de moderne eisen. Dit komt de vindbaarheid van de website vaak niet ten goede. De beste oplossing is dan om een nieuwe website te bouwen in plaats van de verouderde website proberen te optimaliseren. Want uiteindelijk is een goede website de basisvoorwaarde om online succesvol te kunnen ondernemen. Het bouwen van een nieuwe website was ook de conclusie bij de wonenondernemer Maas en Waal. Begin april heeft Euretco Online weer een nieuwe website live opgeleverd.

Klik hier om de website van Maas & Waal Wooninrichters live te bekijken!

Daarnaast heeft Euretco in diezelfde periode een website opgeleverd voor een mode ondernemer: van Ganswijk.

Klik hier om de website van Van Ganswijk te bekijken live te bekijken!

Voor de bouw van de nieuwe websites maken we veelal gebruik van WordPress, één van ’s werelds meest gebruikte open-source content management systemen (CMS). De belangrijkste voordelen van dit websiteplatform zijn:

- Onafhankelijkheid van webbouwer
- Eenvoudig te beheren en nieuwe berichten en pagina’s toe te voegen
- Zeer zoekmachinevriendelijk

Ken je ook ondernemers met behoefte aan een nieuwe website of wil je zelf een nieuwe website? Klik dan hier voor de Website Brochure!

 

Gepubliceerd door:
Raymond Bruijniks "Praat met je klanten, ook online..." Raymond Bruijniks: Social Media Specialist en daarnaast volgt hij de online ontwikkelingen in de retail op de voet