facebook_202

Met een Facebook bedrijvenpagina kunt u meer laten zien van uw winkel.

Facebook wordt voornamelijk gebruikt om contact te onderhouden met relaties, maar ook steeds meer om informatie te vergaren. Dit kan door direct informatie op te zoeken in Facebook ‘Search’ of heel simpel te rade te gaan bij wat je relaties in je netwerk leuk vinden. Daarom is het van belang een goed georganiseerde bedrijfspagina op Facebook te hebben. Je richt eenvoudig een plek in op Facebook voor jou winkel en het is ook nog eens gratis.

Ga naar Euretco Online op Facebook: www.facebook.com/euretcoonline en download daar gratis het document:

“Facebook voor beginners: Aan de slag met een Facebook bedrijvenpagina”
.

Deze handleiding is door onszelf ontwikkelt en specifiek bedoeld voor de zelfstandige aangesloten ondernemers die graag aan de slag willen met Facebook, maar nog niet helemaal zeker zijn waar te beginnen en wat dan de vervolgstappen zijn. Met deze handleiding leer je de basisprincipes van Facebook en kun je zelf eenvoudig bedrijvenpagina inrichten en onderhouden. Veel van de Euretco ondernemers hebben al aangegeven deze handleiding erg prettig te vinden. Uiteraard zijn wij er ook om je te helpen, dus mocht je er echt niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Let op: om de pagina te kunnen zien heb je een Facebookprofiel nodig en moet je de Euretco Online pagina eerst  ’Leuk Vinden’. Daarna kun je via de app (rechts) ‘Facebook Handleiding’ klikken op de paarse Download button. Hiermee ontvangt u de Facebook handleiding.

Heb je nog geen Facebook profiel? Ga dan naar facebook.com en registreer. Daarna kun je alsnog de gratis handleiding downloaden op de Euretco Online pagina.


Wat wij zelfstandige retailers zeker willen meegeven: ga aan de slag met Facebook Pages, want social media loont echt. 

 

 

 

Gepubliceerd door:
Raymond Bruijniks "Praat met je klanten, ook online..." Raymond Bruijniks: Social Media Specialist en daarnaast volgt hij de online ontwikkelingen in de retail op de voet
Reageer op dit bericht