Like button

Winnaar van de Euretco Like-Actie op Facebook bekend

De afgelopen maand was het mogelijk voor ondernemers om Euretco Online te ‘Liken’ op Facebook. Hierbij maakten zij direct kans op het winnen van een Website Scan t.w.v. 249,- euro!

De winnaar is gister bekend gemaakt door Doreen van Beurden van het Accountteam Euretco Wonen!

And the winner is…

Vivante van Lunteren!

 

 

Binnenkort zal Euretco Online de scan uitvoeren voor de website van Vivante van Lunteren. Wij gaan hierbij in op zowel de techniek als de presentatie en gebruiksvriendelijkheid van de website. Ook zullen wij de activiteit op het gebied van social media belichten. Naast een rapport met daarin de complete analyse ontvangt de ondernemer een overzicht met concrete aanbevelingen.

Overigens kunnen ondernemers Euretco Online nog steeds ‘liken’ (leuk-vinden) op Facebook!

Wanneer je dit via de app op de Euretco Online pagina doet ‘Facebook Handleiding‘ ontvang je gratis de handleiding: “Facebook voor beginners: Aan de slag met een Bedrijfspagina?

Voor overige vragen met betrekking tot de Website Scan of Facebook Marketing, kun je contact met ons opnemen via online@euretco.com

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door:
Raymond Bruijniks "Praat met je klanten, ook online..." Raymond Bruijniks: Social Media Specialist en daarnaast volgt hij de online ontwikkelingen in de retail op de voet
Reageer op dit bericht